Leolux Furniture Group:

design voor een mooiere wereld

Duurzaamheid begint met het maken van goede producten met een lange levensduur. Met aandacht ontworpen en ontwikkeld, met zorg geproduceerd met hoogwaardige materialen. Leolux Furniture Group (LFG) brengt dit uitgangspunt al decennialang in de praktijk. Zo kunnen onze meubelen het interieur heel lang, soms decennialang, verfraaien.

Wij bouwen aan een mooiere wereld voor volgende generaties; voor consumenten en medewerkers, voor onze kinderen en kleinkinderen.

Onze thema's

Leolux Furniture Group werkt op allerlei terreinen aan een mooiere wereld.

Lokale productie

Leolux Furniture Group is een internationaal opererend bedrijf maar is gevestigd in het zuiden van Nederland, in Venlo. Lokaal produceren, in het hart van onze markt, is een bewuste keuze. Wij kiezen voor de regio waar we al sinds 1934 aan verbonden zijn en de mensen die samen ons familiebedrijf vormen.

Lees meer

Dagelijks gebruik

Een gezond klimaat begint met de lucht die je inademt, thuis en op je werkplek. Onzichtbare deeltjes hebben invloed op onze gezondheid en goed gemaakte producten houden daar rekening mee.

Lees meer

Materialen

Leolux Furniture Group kiest voor hoogwaardige, schone en veilige grondstoffen. Het is de basis voor onze duurzame producten. We verlangen van onze leveranciers dat ze verantwoording afleggen over de herkomst en/of productie van hun materialen.

Lees meer

Productieproces

In het productieproces werkt LFG permanent aan het terugbrengen van de milieubelasting. Daarnaast wordt speciaal gelet op de arbeidsomstandigheden van onze medewerkers.

Lees meer

Onze mensen

Een familiebedrijf staat voor zijn mensen. Betrokken medewerkers maken betere producten. Zo eenvoudig is het. In ons familiebedrijf werken mensen op basis van hun kwaliteiten en op gelijke voet met elkaar samen.

Lees meer

Actuele ontwikkelingen

Werken aan een mooiere wereld is een continu proces. Bij elk initiatief levert Leolux Furniture Group een extra inspanning door te zoeken naar de meest duurzame oplossing.

Lees meer