Lokale productie op maat

Leolux Furniture Group is een internationaal opererend bedrijf maar is gevestigd in het zuiden van Nederland, in Venlo. Lokaal produceren, in het hart van onze markt, is een bewuste keuze. Wij kiezen voor de regio waar we al sinds 1934 aan verbonden zijn en de mensen die samen ons familiebedrijf vormen.

Vrijwel het hele meubel wordt hier op bestelling gebouwd. In onze kleinere vestiging in Hongaarse Szolnok verzorgen onze collega’s het specialistische stikwerk voor elk meubel en stofferen ze een deel van de Pode-modellen.

Lokale productie heeft grote voordelen. De vakkennis en het kwaliteitsbesef van onze medewerkers zorgen voor echte kwaliteit, flexibiliteit en een snelle levering van hoogwaardige producten op bestelling.

We werken met Europese leveranciers, met gecontroleerde grondstoffen die in de regio zijn geproduceerd, het transport is efficiënt en we hebben korte communicatielijnen met onze leveranciers en klanten. En laten we vooral de grote betrokkenheid niet vergeten van al die mensen die in ons mooie familiebedrijf werken. 

Het draagt er allemaal toe bij, dat productie in Europa voor ons belangrijk is en blijft.

Duurzame leveranciers

Omdat we zeker willen weten dat we werken met schone materialen, werken we uitsluitend samen met kwaliteitsleveranciers, van wie wij verlangen dat ze hun productiemethoden verantwoorden. Dat geldt voor hout, maar ook voor schuim, stof en leer.

Kom gerust kijken hoe wij werken

Wat we doen, willen we ook voor u zichtbaar maken: daarom is onze fabriek In Nederland toegankelijk voor bezoekers en geven we zoveel mogelijk informatie. Heeft u vragen? Stel ze via vragen@leolux.nl.