Over Leolux Furniture Group

Een Nederlands familiebedrijf met een geschiedenis die teruggaat tot 1934. Leolux Furniture Group ontwikkelt en produceert in eigen Europese fabrieken eigentijdse meubelen op bestelling. Daarmee maken we een ongekende individuele keuze bereikbaar voor onze klanten. In de handen van onze vakmensen ontstaan unieke producten, met aandacht gemaakt voor klanten over de hele wereld.

Alle producten van de Leolux Furniture Group worden gemaakt met oog voor mens en milieu. Ze hebben een zeer lange levensduur en onze hoogwaardige materialen zijn gecertificeerd met breed erkende milieulabels. Bij productie en transport zoeken we de meest duurzame oplossingen. Zo draait onze grootste productielocatie in Venlo (NL) op zonne-energie, gebruiken we waar mogelijk poedercoattechnieken in plaats van natlakken, minimaliseren we onze transportbewegingen en rijden we uitsluitend met de schoonste trucks.

Design voor een mooiere wereld

Duurzaamheid begint met het maken van goede producten met een lange levensduur. Met aandacht ontworpen en ontwikkeld, met zorg geproduceerd met hoogwaardige materialen. Leolux Furniture Group (LFG) brengt dit uitgangspunt al decennialang in de praktijk. Zo kunnen onze meubelen het interieur heel lang, soms decennialang, verfraaien.

Wij bouwen aan een mooiere wereld voor volgende generaties; voor consumenten en medewerkers, voor onze kinderen en kleinkinderen.

Lees meer