Werken bij Leolux Furniture Group

Kom jij bij ons werken?

Leolux Furniture Group is een dynamisch familiebedrijf. Met bijna 400 medewerkers produceren we de mooiste meubelen op bestelling, voor klanten over de hele wereld. Daarbij combineren we puur vakmanschap met hightech. We produceren niet alleen designmeubelen, we doen ook zelf de productontwikkeling, marketing, sales en service. Bovendien zijn er tal van ondersteunende afdelingen die zorgen dat alles soepel loopt.

We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe mensen. Hieronder vind je de actuele vacatures. Staat er voor jou niets tussen? Stuur gerust een open sollicitatie naar hr@leolux.nl.

Leolux Academy

Leolux is altijd op zoek naar nieuw talent. En we zijn ook niet bang om daarin te investeren. Daarom hebben we de Leolux Academy ontwikkeld. Een praktijkgericht leertraject, speciaal voor jong talent met twee rechterhanden. Dus werk je graag met je handen en wil je het vak van stoffeerder leren van de beste mensen in het vak?

Meld je dan aan op deze pagina

Hoofdkantoor

Administratief medewerker (ERP)

32 uur

Je bent onderdeel van onze Technische Administratie, onderdeel van Productontwikkeling (21 personen).

In deze functie zorg je voor het inrichten van de modelstructuren binnen onze ERP-omgeving, Infor LN. Wij zoeken een enthousiaste collega met een MBO+ werk- en denkniveau, kennis van ERP-systemen (liefst Baan IV of Infor LN) en 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Omdat onze gegevens in meerdere talen worden verwerkt, is het belangrijk dat je vlot Duits en Engels spreekt en schrijft. Kennis van Frans (schriftelijk) is een pre.

Solliciteer voor 22 oktober

Productie

Medewerker magazijn (fulltime)

Een efficiënt productieproces kan natuurlijk niet zonder een soepel verlopende logistiek: grondstoffen voor onze designmeubelen moeten netjes geboekt en uitgegeven worden en overzichtelijk opgeslagen. Daarvoor zorgt ons team Magazijnen, dat bestaat uit 10 vaste medewerkers. We zoeken een flexibele collega met een opleiding MBO1/2. Daarbij heb je een certificaat veilig werken met magazijntrucks en relevante werkervaring.

Ben jij de enthousiaste en flexibele magazijnmedewerker die wij zoeken?
Stuur je dan voor 20 oktober je motivatie naar Thalitha Holthuis (HR-adviseur) hr@leolux.nl.

Productiemedewerkers zonder ervaring

Heb je géén ervaring als houtbewerker of meubelmaker, maar werk je graag met je handen? Dan kun je bij ons terecht als:

Voorbewerker

Je brengt de Leolux-schuimlagen aan en zorgt dat het meubel is voorbereid voor de stoffeerders.           

Inpakker

Je zorgt dat alle meubelen netjes worden ingepakt, zet de meubelen klaar voor je collega’s en helpt mee om meubelen te demonteren voor service.

Werk jij graag met hoogwaardige materialen en weet je van aanpakken? Neem dan snel contact op. Stuur een bericht (liefst met CV) aan de afdeling HR, t.a.v. Thalitha Holthuis, twi@leolux.nl

Productiemedewerkers met ervaring

Heb jij wél ervaring met het maken van meubelen, of met het verwerken van hout? Dan kun je bij ons aan de slag als:

Stoffeerder

Met jouw stoffeeropleiding ga je zelfstandig aan de slag om onze meubelen perfect te stofferen en af te werken. Elk meubel is anders, want Leolux produceert uitsluitend op bestelling

Medewerker Montage

Je hebt een opleiding als meubelmaker of machinaal houtbewerker. Bij Leolux ga je zorgen voor het klemmen en afmonteren van de rompen.

Werk jij graag met hoogwaardige materialen en weet je van aanpakken? Neem dan snel contact op. Stuur een bericht (liefst met CV) aan de afdeling HR, t.a.v. Thalitha Holthuis, twi@leolux.nl

Leolux Design Centers

Er zijn momenteel geen vacatures in onze Design Centers

Stageplaats tijdens je opleiding?

Volg je een opleiding in logistiek of meubelproductie en zoek je een boeiende stageplek in de maakindustrie? Ook dan is Leolux the place to be. Op verschillende afdelingen in Venlo zijn stageplaatsen beschikbaar.

Meer info? Bel of mail naar Thalitha Holthuis van Leolux HR: 077-3877211 / twi@leolux.nl