Werken bij Leolux Furniture Group

Een dynamisch familiebedrijf

Leolux Furniture Group is een dynamisch familiebedrijf met bijna 350 medewerkers, dat een belangrijke positie inneemt op de Europese markt voor designmeubelen. In de hightech fabriek van Leolux Furniture Group produceren echte vakmensen al meer dan tachtig jaar hoogwaardige zitmeubelen. Eigenzinnig en kleurrijk, ontworpen door internationale designers en uitgevoerd naar de persoonlijke wensen van de klant. 

Collectieopbouw, presentatie, communicatie, styling en grafische vormgeving: het komt bij Leolux Furniture Group allemaal samen in een hecht en gepassioneerd team dat bereid is te luisteren naar elkaar, maar evengoed naar experts van buiten de eigen muren. Designers en productontwikkelaars hebben waardevolle meningen, maar ook architecten, kunstenaars, adviseurs en gebruikers. 

We zijn nooit onmiddellijk overtuigd van ons eigen gelijk. In deze open cultuur van “exchange” verzamelt Leolux Furniture Group creatieve talenten die ieder met hun eigen achtergrond en talent bijdragen aan de missie, “zitten aangenaam maken”.  

Je bent altijd vrij om een open sollicitatie te sturen naar twi@leolux.nl.

Hoofdkantoor

Master Data Specialist (32 uur)

Voordat we een nieuw model in productie kunnen nemen, moeten de logistieke systemen daarop zijn ingericht. Word jij onderdeel van ons team Technische Administratie? In de functie van Master Data Specialist zorg je voor het inrichten van de modelstructuren binnen onze ERP-omgeving, Infor LN. Die structuren worden geprogrammeerd in onze productconfigurator (PCF), waarin elke optie van onze meubelen is vastgelegd en van waaruit de dagelijkse productievoorbereiding wordt aangestuurd.

Solliciteer voor 21 april

Productie

Technisch Facilitair Manager (fulltime)

Als technisch facilitair manager ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van onze productielocaties en alle technische voorzieningen, zodat je collega’s in een veilige, gezonde en prettige werkomgeving kunnen functioneren. Je hebt een duidelijke visie en aanpak op planning en onderhoud van onze gebouwen, de technische installaties en het diverse machinepark.

Solliciteer voor 23 april

Medewerker Technische Dienst

Wij zijn dringend op zoek naar een top-monteur voor onze fabriek in Venlo. Een techneut met ervaring, die zorgt dat onze (hightech) machines soepel blijven draaien en dat onze productie storingsvrij en veilig is. Word jij deel van het team dat daarvoor zorgt?

Solliciteer voor 21 april

Ervaren lakspuiter (M/V, fulltime)

Leolux maakt in Venlo de mooiste designmeubelen op bestelling. De afdeling Lakverwerking voorziet de Leolux-producten van een hoogwaardige coating (lak / poeder / beits) in de juiste kleur. Voor deze afdeling zoeken wij met spoed een kwaliteitsbewuste en ervaren lakspuiter.

Wat kunnen we jou bieden, behalve leuke collega’s in een mooi familiebedrijf?

  • Een goed marktconform salaris
  • 24 vakantiedagen
  • 12 ATV dagen
  • Flexibele werktijden
  • Goede reiskostenvergoeding woning-werk
  • Een winstdelingsregeling
  • Collectief contract met zorgverzekering
  • Sporten met korting
  • Korting op onze mooie Leolux producten.

Interesse? Laat het vóór 16 april weten aan de afdeling HR van Leolux, t.a.v. Mevr. Thalitha Holthuis, twi@leolux.nl of 077-3877211.

Medewerker magazijn (fulltime)

Een efficiënt productieproces kan niet zonder een soepel verlopende logistiek: grondstoffen voor onze designmeubelen moeten netjes geboekt en uitgegeven worden en overzichtelijk opgeslagen. Daarvoor zorgt ons team Magazijnen, dat bestaat uit 10 vaste medewerkers. Word onderdeel van dit team.

Solliciteer voor 21 april

Leolux Design Centers

Ervaren Verkoopadviseur in Eindhoven (M/V, Full-time)

We zoeken een energieke, flexibele en representatieve teamspeler. Je bent zelfstandig en initiatiefrijk en je hebt minimaal twee jaar relevante werkervaring in de wereld van interieur, advies en verkoop. Een interieuropleiding is een pre, maar in ieder geval heb je passie voor design, gevoel voor styling en kennis van het hogere meubelsegment.

Word onderdeel van ons bevlogen design-adviesteam en lever jouw inspirerende bijdrage aan de wereld van Leolux.

Solliciteer voor 31 maart

Stageplaats tijdens je opleiding?

Volg je een opleiding in logistiek of meubelproductie en zoek je een boeiende stageplek in de maakindustrie? Ook dan is Leolux the place to be. Op verschillende afdelingen in Venlo zijn stageplaatsen beschikbaar.

Meer info? Bel of mail naar Thalitha Holthuis van Leolux HR: 077-3877211 / twi@leolux.nl