Werken bij Leolux Furniture Group

Een dynamisch familiebedrijf

Leolux Furniture Group is een dynamisch familiebedrijf met bijna 350 medewerkers, dat een belangrijke positie inneemt op de Europese markt voor designmeubelen. In de hightech fabriek van Leolux Furniture Group produceren echte vakmensen al meer dan tachtig jaar hoogwaardige zitmeubelen. Eigenzinnig en kleurrijk, ontworpen door internationale designers en uitgevoerd naar de persoonlijke wensen van de klant. 

Collectieopbouw, presentatie, communicatie, styling en grafische vormgeving: het komt bij Leolux Furniture Group allemaal samen in een hecht en gepassioneerd team dat bereid is te luisteren naar elkaar, maar evengoed naar experts van buiten de eigen muren. Designers en productontwikkelaars hebben waardevolle meningen, maar ook architecten, kunstenaars, adviseurs en gebruikers. 

We zijn nooit onmiddellijk overtuigd van ons eigen gelijk. In deze open cultuur van “exchange” verzamelt Leolux Furniture Group creatieve talenten die ieder met hun eigen achtergrond en talent bijdragen aan de missie, “zitten aangenaam maken”.  

Je bent altijd vrij om een open sollicitatie te sturen naar twi@leolux.nl.

Hoofdkantoor

Medewerker Customer Contact Center (34-40 uur, M/V)

Bij mooie producten hoort een hoog serviceniveau. Vragen van dealers en consumenten willen we snel en netjes afhandelen en registreren. Voor ons Customer Contact Center zoeken we een klantgerichte medewerker die het eerste aanspreekpunt voor vragen vormt en de afhandeling verder begeleidt.

Solliciteer voor 22 juni

Master Data Specialist (32 uur)

Voordat we een nieuw model in productie kunnen nemen, moeten de logistieke systemen daarop zijn ingericht. Word jij onderdeel van ons team Technische Administratie? In de functie van Master Data Specialist zorg je voor het inrichten van de modelstructuren binnen onze ERP-omgeving, Infor LN. Die structuren worden geprogrammeerd in onze productconfigurator (PCF), waarin elke optie van onze meubelen is vastgelegd en van waaruit de dagelijkse productievoorbereiding wordt aangestuurd.

Solliciteer voor 8 juni

Productie

CAM Engineer (fulltime)

Afdeling houtbewerking

Vind jij voldoening in het maken van kwalitatief hoogwaardige meubelen en ben je graag bezig met het creëren en het optimaliseren van de processen in onze nieuwe afdeling houtbewerking? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Solliciteer voor 6 juni

Leolux Design Centers

Er zijn momenteel geen vacatures in onze Design Centers

Stageplaats tijdens je opleiding?

Volg je een opleiding in logistiek of meubelproductie en zoek je een boeiende stageplek in de maakindustrie? Ook dan is Leolux the place to be. Op verschillende afdelingen in Venlo zijn stageplaatsen beschikbaar.

Meer info? Bel of mail naar Thalitha Holthuis van Leolux HR: 077-3877211 / twi@leolux.nl