Werken bij Leolux Furniture Group

Een dynamisch familiebedrijf

Leolux Furniture Group is een dynamisch familiebedrijf met bijna 400 medewerkers, dat een belangrijke positie inneemt op de Europese markt voor designmeubelen. In de hightech fabriek van Leolux Furniture Group produceren echte vakmensen al meer dan tachtig jaar hoogwaardige zitmeubelen. Eigenzinnig en kleurrijk, ontworpen door internationale designers en uitgevoerd naar de persoonlijke wensen van de klant. 

Collectieopbouw, presentatie, communicatie, styling en grafische vormgeving: het komt bij Leolux Furniture Group allemaal samen in een hecht en gepassioneerd team dat bereid is te luisteren naar elkaar, maar evengoed naar experts van buiten de eigen muren. Designers en productontwikkelaars hebben waardevolle meningen, maar ook architecten, kunstenaars, adviseurs en gebruikers. 

We zijn nooit onmiddellijk overtuigd van ons eigen gelijk. In deze open cultuur van “exchange” verzamelt Leolux Furniture Group creatieve talenten die ieder met hun eigen achtergrond en talent bijdragen aan de missie, “zitten aangenaam maken”.  

Je bent altijd vrij om een open sollicitatie te sturen naar twi@leolux.nl.

Leolux Academy

Leolux is altijd op zoek naar nieuw talent. En we zijn ook niet bang om daarin te investeren. Daarom hebben we de Leolux Academy ontwikkeld. Een praktijkgericht leertraject, speciaal voor jong talent met twee rechterhanden. Dus werk je graag met je handen en wil je het vak van stoffeerder leren van de beste mensen in het vak?

Meld je dan aan op deze pagina

Hoofdkantoor

Medewerker Kantine

24 -28 uur, verdeeld over 4 à 5 dagen

Het is gevarieerd werk; je zorgt voor koffie en thee voor je collega’s en houdt de kantine schoon en netjes. Verder ben je verantwoordelijk voor de bestellingen en assisteer je bij de catering in ons Visitor Center. De werktijden: van 09.00 tot 15.00 uur (met een flexibele instelling).

Ben jij de enthousiaste en flexibele kantinemedewerker die wij zoeken?
Stuur je motivatie naar Thalitha Holthuis (HR-adviseur) hr@leolux.nl, of bel 077-3877211.

Medewerker Visitor Center

Nul-urencontract

Je zorgt dat de gasten in het Visitor Center een warm welkom krijgen, met koffie en thee, en je assisteert bij aanvullende catering. Je bent flexibel en werkt op oproepbasis, zonder vastgelegde uren.

Ben jij de enthousiaste en flexibele medewerker Visitor Center die wij zoeken?
Stuur je motivatie naar Thalitha Holthuis (HR-adviseur) hr@leolux.nl, of bel 077-3877211.

Productie

Technisch facilitair manager (fulltime)

Als technisch facilitair manager ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van onze productielocaties en alle technische voorzieningen, zodat je collega’s in een veilige, gezonde en prettige werkomgeving kunnen functioneren. Je hebt een duidelijke visie en aanpak op planning en onderhoud van onze gebouwen, de technische installaties en het diverse machinepark.

We zoeken een ervaren collega met een afgeronde HBO-opleiding opleiding werktuigbouwkunde, e/w installatietechniek of elektrotechniek, die ook nog eens analytisch is en planmatig werkt.


Meer weten over deze vacature?
Neem dan contact op met dhr. Pascal Vaes, vaes@vel.nl. De werving voor deze vacature wordt verzorgd door Vaes & Linthorst.

       

CAM Programmeur (fulltime)

Afdeling houtbewerking

Vind jij voldoening in het maken van kwalitatief hoogwaardige meubelen en ben je graag bezig met het creëren en het optimaliseren van de processen in onze nieuwe afdeling houtbewerking? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Meer weten over deze vacature?
Neem dan contact op met dhr. Pascal Vaes, vaes@vel.nl. De werving voor deze vacature wordt verzorgd door Vaes & Linthorst.

   

Teamleider Stoffeerderij

In deze functie zorg je voor de dagelijkse werk- en taakverdeling en voor een optimale bezetting van de afdeling. Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers, je stuurt werkzaamheden en medewerkers aan, begeleidt 0-series en zorgt voor een optimale communicatie met jouw team.

De teamleider die we zoeken heeft een MBO+ / HBO werk- en denkniveau en 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Je bent analytisch sterk, hebt goede communicatieve eigenschappen en een zeer goed organisatorisch vermogen.

Meer weten over deze vacature?
Neem dan contact op met dhr. Kay Dings, kay@x-elect.nl.De werving voor deze vacature wordt verzorgd door het recruitment-team van Xelect.

Productiemedewerkers zonder ervaring

Heb je géén ervaring als houtbewerker of meubelmaker, maar werk je graag met je handen? Dan kun je bij ons terecht als:

Voorbewerker

Je brengt de Leolux-schuimlagen aan en zorgt dat het meubel is voorbereid voor de stoffeerders.           

Inpakker

Je zorgt dat alle meubelen netjes worden ingepakt, zet de meubelen klaar voor je collega’s en helpt mee om meubelen te demonteren voor service.

Werk jij graag met hoogwaardige materialen en weet je van aanpakken? Neem dan snel contact op. Stuur een bericht (liefst met CV) aan de afdeling HR, t.a.v. Thalitha Holthuis, twi@leolux.nl

    

Productiemedewerkers met ervaring

Heb jij wél ervaring met het maken van meubelen, of met het verwerken van hout? Dan kun je bij ons aan de slag als:

Stoffeerder

Met jouw stoffeeropleiding ga je zelfstandig aan de slag om onze meubelen perfect te stofferen en af te werken. Elk meubel is anders, want Leolux produceert uitsluitend op bestelling

Medewerker Montage

Je hebt een opleiding als meubelmaker of machinaal houtbewerker. Bij Leolux ga je zorgen voor het klemmen en afmonteren van de rompen.

Werk jij graag met hoogwaardige materialen en weet je van aanpakken? Neem dan snel contact op. Stuur een bericht (liefst met CV) aan de afdeling HR, t.a.v. Thalitha Holthuis, twi@leolux.nl

Leolux Design Centers

Er zijn momenteel geen vacatures in onze Design Centers

Stageplaats tijdens je opleiding?

Volg je een opleiding in logistiek of meubelproductie en zoek je een boeiende stageplek in de maakindustrie? Ook dan is Leolux the place to be. Op verschillende afdelingen in Venlo zijn stageplaatsen beschikbaar.

Meer info? Bel of mail naar Thalitha Holthuis van Leolux HR: 077-3877211 / twi@leolux.nl