Onze merken

LEOLUX

Ons premium merk Leolux is sinds de jaren 50 van de vorige eeuw op de markt en produceert moderne comfortmeubelen op bestelling, ontworpen door internationale freelance designers en ontwikkeld voor een zeer lange levensduur. De keuze aan modellen, uitvoeringen en opties is vrijwel onbeperkt. Leolux-designmeubelen worden verkocht door een wereldwijd netwerk van dealers.

Artdirectors: Studio Truly Truly

Leolux website

Pode

Lifestyle-merk Pode is in 2008 opgericht, maar krijgt vanaf 2016 vleugels. Met nieuwe ontwerp-, kleur- en materiaalcollecties veranderen de artdirectors het jonge merk in een zuivere lifestyle brand. De Pode-collectie is een consumentenmerk met een eigen dealernetwerk en een focus op Europa. Pode producten worden op bestelling geproduceerd door de vakmensen van Leolux.

Artdirectors: Studio Roderick Vos

Pode website

Évidence

Hoog comfort en vertrouwd design, binnen compacte afmetingen. Dat is de meubelcollectie van Évidence. De modellen worden op bestelling geproduceerd door de vakmensen van Leolux en de consument heeft de vrije keuze, al is deze keuze beperkt ten opzichte van andere collecties.

Évidence website

Leolux LX

Voor de projectmarkt is er Leolux LX, een merk dat de slogan “Empowering Expression” serieus neemt. Met meer dan 60 producten, die op bestelling worden geproduceerd, biedt Leolux LX de creatieve projectinrichter /interieurarchitect alle ruimte om het ultieme plaatje neer te zetten; hoogwaardig en volledig conform de eisen die aan het project gesteld worden.

Leolux LX website